Κριτική επιτροπή

Η κριτική επιτροπή συγκεντρώνει σημαντικές προσωπικότητες που εκπροσωπούν στο υψηλότερο επίπεδο όλους τους φορείς της Υγείας, καθώς και διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ακαδημαϊκούς.

Νίκος Βέττας
Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, Καθηγητής Οικονομικών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ

Πασχάλης Αποστολίδης
Πρόεδρος Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ)

Θεόδωρος Αρβανίτης
Professor of e-Health Innovation, Head of Research in the Institute of Digital Healthcare, University of Warwick

Παύλος Αρναούτης
Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ)

Χρήστος Βαράκης
Διοικητής Γ.Ν.Α. «Η Ελπίς»

Αλκιβιάδης Βατόπουλος
Κοσμήτορας Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ)

Γιώργος Βουγιούκας
Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ)

Βασίλειος Γρηγορίου
Διευθυντής & Πρόεδρος ΔΣ, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Όθων Ηλιόπουλος
Associate Professor of Medicine, Harvard Medical School, Director, Cancer Genetics Laboratory and Attending Oncologist, Massachusetts General Hospital Cancer Center

Ελευθέριος Θηραίος
Γενικός Γραμματέας της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών

Γεώργιος Καλαμίτσης
Πρόεδρος Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος “Προμηθέας”

Πάνος Καναβός
Associate Professor, Department of Social policy, Deputy Director at LSE Health, London School of Economics (LSE)

Βασίλειος Κάτσος
Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)

Κατερίνα Κουτσογιάννη
Πρόεδρος Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης

Βασίλης Μπαρδής
Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών (ΣΕΚ)

Αθανάσιος Παπαμίχος
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας (ΕΛΕΔΥΠΥ)

Μάκης Παπαταξιάρχης
Πρόεδρος PhRMA Innovation Forum, Πρόεδρος AMCHAM Pharmaceutical Committee

Γεώργιος Πατούλης
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Νίκος Πολύζος
Καθηγητής Διοίκησης και Οργάνωσης Υπηρεσιών Υγείας, Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Δημήτριος Σκουτέλης
Πρόεδρος Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ENE)

Κυριάκος Σουλιώτης
Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Υγείας, Αναπληρωτής Πρύτανη Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Επισκέπτης Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

Νίκος Φαλδαμής
Πρόεδρος Hellenic Professional Informatics Societies (HePIS) member of CEPIS, τ.Πρόεδρος & Διοικητής Ογκολογικού Νοσοκομείου “Άγιος Σάββας”

Διονύσης Φιλιώτης
Πρόεδρος EPhForT, ΕΒΕΑ

Γεώργιος Χρούσος
Καθηγητής και Διευθυντής, Α’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, Επικεφαλής, Έδρας UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

Διοργάνωση

Boussias Communications

Official Publication

Μέγας Χορηγός

Η ιστορία της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ξεκινά το 1924. Με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του φαρμάκου έχει να επιδείξει ιδιαίτερα επιτεύγματα μέσα από το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της όπως παραγωγή, εμπορία, εξαγωγή και διανομή φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων. Το προσωπικό της εταιρείας ανέρχεται στα 1.100 άτομα.

Η ΒΙΑΝΕΞ διαθέτει 4 state-of-art, πλήρως εξειδικευμένα εργοστάσια παραγωγής τα οποία έχουν εξαιρετικές δυνατότητες παραγωγής.

Η εταιρεία καλύπτει όλο το φάσμα παραγωγής ενώ συνεχώς αναβαθμίζει το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών τόσο εντός Ελλάδος όσο και στις χώρες στις οποίες πραγματοποιεί εξαγωγές.

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. παρέχει σε Φαρμακευτικές Εταιρείες του εξωτερικού, που δεν δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά, ένα πλήρες πλαίσιο υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, το οποίο περιλαμβάνει υπηρεσίες Marketing, Πωλήσεων, Εγκρίσεων καθώς και Φαρμακοεπαγρύπνησης.

Χορηγοί

O Όμιλος Υγείας AFFIDEA ανήκει στη Waypoint Capital, έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε Life Sciences, με τομείς δραστηριότητας την Ακτινοθεραπεία, τις Διαγνωστικές Εξετάσεις και την Ακτινολογία. Είναι ο μεγαλύτερος πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, με παρουσία σε 18 χώρες και 246 μονάδες υγείας, και μεγάλη τεχνογνωσία στη διαχείριση ασφαλισμένων Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα.

H Αffidea Ελλάδας, είναι η ελληνική θυγατρική εταιρεία της AFFIDEA προσμετρώντας ήδη 12 χρόνια παρουσίας. Σήμερα, λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών εργαστηρίων, εγκατεστημένων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισμό με τεχνολογία αιχμής, στελεχωμένα από καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και συνδεδεμένα μεταξύ τους με το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.

Η Ευρωκλινική Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1998 προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας με κέντρο τον άνθρωπο. Αποτελεί ένα άρτιο διαγνωστικό, χειρουργικό και θεραπευτικό κέντρο ικανό να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των ασθενών της θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και αυστηρή πολιτική ποιότητας εφάμιλλη των μεγαλύτερων νοσηλευτικών κέντρων του εξωτερικού.
Η Ευρωκλινική Αθηνών είναι πιστοποιημένη με το EN ISO 9001:2008 καθώς επίσης και με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή ΕN 15224:2012 για την ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας. Το 2016 είναι έτος ορόσημο, αφού σε συνεργασία με την TUV Austria Hellas, έγινε η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και την Ευρώπη που έλαβε την Πανευρωπαϊκή Πιστοποίηση «Patients’ Friendly Hospitals».

Χορηγοί Επικοινωνίας

Press Office